La nostra escola infantil de primer cicle I d’iniciativa social participa en les sol·licituds de subvenció quan són convocades pels diferents estaments de l’Administració: DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ i DIPUTACIÓ DE BARCELONA

TEMPS DE TARDOR.
Tallers i sortides de cicle inicial i P.4.

C. Inicial de primària va visitar el Parc de la Guineueta per tal d’observar, reconèixer i analitzar la vegetació a la tardor. Van aprofitar per observar els insectes. I també per recollir fulles per decorar l’aula i fer un mural amb els diferents tipus recollits. A més a més, van treballar els hàbits per aprendre a cuidar i respectar el medi. Finalment, van fer un dibuix al parc d’allò que més els va agradar.
A educació infantil, els nens i nenes de P4 han fet la sortida a Can Miqueló, on han descobert les característiques de la tardor tot passejant pel bosc. També han buscat els diferents tipus d’arbres: de fulla perenne i de fulla caduca. Han pogut buscar bolets i la castanyera els ha respartit castanyes per a tot@s. Els monitors no han perdut ocasió en explicar com cuidar el medi i quines coses no han de fer quan passegin pel bosc.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.